". VdoTips

APPLY LATEST GOVT JOBS

hi
19 – 26 Fill in the blanks 19. She has Dot recovered fully—the shock of his failure.
(A).off
(B).of
(C).from
(D).against


20. The master dispensed—the services of his servant.
(A).of
(B).with
(C).off
(D).for


21. I look—him as my close friend.
(A).OD (b)’up
(C).after
(D).to


22. My friend is really very good–cricket.
(A).on
(B).at
(C).in
(D).over


23. He has great affection—me.
(A).with
(B).on
(C).for
(D).in


24. He always connives—with his superiors against his colleagues.
(A).on
(B).with
(C).about
(D).at


25. I have been informed that the two brothers have fallen—.
(A).upon (bl through
(C).in
(D).out


26. Your friend has been convicted—the charge of murder.
(A).upon
(B).for
(C).on
(D).of